Свято квітів "Квіти неньки-України"

2016-09-23

На Землі сила силенна квітів! Але у кожного народу є найулюбленіші — це квіти рідного краю.

Тут гладіолуси розкішні,

Барвисті айстри - аж горять.

А серед них гвоздики пишні

Яскравим цвітом майорять.

І чорнобривці, і жоржини

До сонця тягнуться у вись.

В їх пелюстки у день осінній

Всі барви райдуги злились.

Квітів, як піску у морі,

Листя у зеленім борі.

Щоби їх перелічити,

Треба двісті років жити.

23 вересня в школі відбулося традиційне свято квітів та декоративних композицій з природнього матеріалу. Цього року воно пройшло під гаслом «Квіти неньки-України».

У виставці взяли участь учні 1-11 класів. Цьогорічні композиції підкорили всіх своєю винахідливістю, оригінальністю та красою. На святі лунали пісні про осінь, Україну, а також діти порадували

Неохідно зазаначити, що це було не просто свято, а свят0 – конкурс. Кожен клас готував цікаву композицію та захист до неї. У конкурсі квітів всі учні виступили гарно та отримали подяки за активну участь та відповідні титули.

Усі роботи разом створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися учні, батьки й учителі школи. Усі з цікавістю роздивлялися, коментували композиції, а потім фотографувалися на згадку.

Тож, дуже добре, що є такі люди, які прагнуть дарувати всім оточуюючим гарний настрій та хвилини щастя. І нехай свято квітів живе й надалі, а наші нащадки хай продовжують ці добрі традиції в майбутньому.

По закінченню свята квітів відбулося покладання квітів до меморіальної дошки С.Бузейнікова - випускника школи, героя АТО.

/Files/images/дошка.JPG/Files/images/квіти 10 кл..JPG/Files/images/квіти 11кл.JPG/Files/images/композиція.JPG/Files/images/свято кв..JPG/Files/images/танець.JPG/Files/images/малеча 16.JPG/Files/images/гімн.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi