• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День визволення України від нацистських окупантів

День визволення України від нацистських окупантів

2016-10-28

До Дня звільнення України від нацистських окупантів/Files/images/екскурсія.jpg

28 жовтня – знаменна дата для України, адже 71 рік тому цього дня нашу рідну землю було звільнено від нацистських окупантів. Усі ми – вічні боржники перед тими, хто кував Велику Перемогу. Вони вибороли кожному з нас право на життя дорогою ціною. Тож головний урок війни для нас – це урок миру.

До річниці визволення рідної землі у Захарівському НВК пройшли різноманітні заходи, спрямовані на те, щоб викликати у дітей бажання вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії українського народу, його Збройних Сил.

Напередодні великої дати учні школи разом із класними керівниками упорядкували територію навколо Братської могили

Кланий керівник 8 класу Давиденко Л. М. підготувала та провела відкриту виховну годину до Дня визволення України від нацистських окупантів «Згадаймо всіх поіменно».

Також учні 10, 11 класів здійснили тематичну екскурсію в музей “Память про них збережуть обеліски”, де мали змогу ознайомитися з цінними архівними документами, солдатськими листами та особистими речами наших воїнів. Живий, невимушений спогад нашої історії , розповіді про юність, обпалену війною, залишили слід у душах дітей.

У шкільній бібліотеці працювала виставка літератури «Безсмертному подвигу вклонімося…».

Учні 6, 7 та 8 класів переглянули документальний відеофільм «70-та річниця визволення України».

У всіх класних колективах пройшли уроки мужності : .«Ми пам’ятаймо твій подвиг, солдате!», що завершились хвилиною мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих земляків на фронтах війни.

/Files/images/Виставка дитячих малюнків Героям Слава.jpg

/Files/images/День визволення.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi