Подорож у країну Права

2016-12-12

Згідно з наказом Світловодського відділу освіти та з метою підвищення правової культури учнівської молоді, поваги найвищих цінностей, які охороняються правом, формування в учнів правосвідомості, що ґрунтується на визнанні людини як найвищої соціальної цінності, з 05 по 09 грудня 2016 року у Захарівському НВК пройшов тиждень правових знань під гаслом "Подорож у країну Права”.

У рамках тижня права була проведена змістовна робота, яка сприяла підвищенню рівня правових знань учнів школи. Проведені заходи охопили усі ланки освітньої діяльності – від початкової до старшої.

З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини у школі пройшов Єдиний урок на тему "Права людини" (1-11 класи) із роз'ясненням правових положень серед школярів. Були також проведені заходи інформаційного та виховного характеру: бесіди "Наші права і наші обов'язки" - 7 клас, "Аз і Буки правової науки" - 1-4 класи; виховні години "Дитинство без насильства" - 5,6 класи, "Знай свої права, виконуй свої обов'язки" - 10 клас; засідання "круглого столу" на тему "Ти - людина, отже маєш права" - 11клас.Для учнів 4 класу було проведено родинне свято «Права дитини. Виховання любов’ю». А також учні 4-11 класів прийняли участь у конкурсі творів «Моя родина без насильства»

У шкільній бібліотеці було обладнано виставку літератури «Закон. Мораль. Право» - про основні правові зобов’язання учнів та про їх обов’язки.

Проведені заходи сприяли формуванню активної громадської позиції школярів щодо реалізації ідеалів і цінностей демократії в Україні, усвідомленню, що головною цінністю є життя.

/Files/images/SAM_4286.JPG/Files/images/Фото4052.jpg

/Files/images/SAM_4290.JPG/Files/images/SAM_4298.JPG

/Files/images/SAM_4313.JPG/Files/images/Фото4021.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi