" З Новим роком!"

2017-01-03

23 грудня новорічне свято завітало до Захарівського НВК. У нашій школі відбулася концертно-розважальна програма «З Новим роком, дітлахи!» для учнів 1-6 класів. Кожен клас презентував свій номер привітання. Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, учні 4 класу підготували веселий танок, діти із захопленням водили хороводи навколо ялинки. На нашому святі прийняли активну участь і вихованці дитячого садка «Дзвіночок», які розказали гарні вірші про зиму. Наостанок всі учасники свята затанцювали флешмоб «Білі сніжинки». Завершилося свято привітанням директора школи Риженко Н.Б. , яка побажала учням, педагогам школи та батькам міцного здоров’я, успіхів та натхнення.

Дякуємо Зуєнко Г.Г., Грушці Г.Г., Шевченко В.О. за солодкі подарунки для наших учнів.

Для старших класів (7-11 класів) відбувся бал Снігуроньок «Новорічна подорож країнами світу». Кожен клас розповів про новорічні традиції різних країн світу. Діти не тільки гарно відпочили, а й збагатили свої знання.

На новорічний бал до Захарівського НВК завітала методист відділу освіти Світловодської РДА Орлова Ю.В., яка привітала всіх присутніх з Новим роком та подарувала учням школи настільну гру. Дякуємо за подарунок!

Подібні заходи в школі проводяться не вперше, але сценарії свят ніколи не повторюються. Завжди педагоги щось вдосконалюють, вигадують нове. Адже, в школі надзвичайно багато уваги приділяється розвитку творчих здібностей дітей.

/Files/images/IMG_3964.JPG

/Files/images/IMG_3926.JPG/Files/images/IMG_3943.JPG/Files/images/IMG_3994.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi