Тиждень історії

2017-01-23

Протягом 16-20 січня 2016 р. у Захарівському НВК проходив тиждень історії. Були заплановані і проведені заходи до пам’ятних дат січня. Розпочався тиждень повідомленням до 83-ої річниці визволення Кіровограда від нацистських окупантів. Учні знайомилися з планом тижня. Було оголошено конкурс на кращий кросворд, буклет, презентацію на історичну тематику.

17 січня під час Єдиного інформаційного вісника « Народні свята України» наголошувалося на зимовому циклі українських свят. Можна переглянути виставку книг і ілюстративного матеріалу на дану тематику.

/Files/images/фото3.jpg/Files/images/фото 1.jpg/Files/images/18012017414.jpg/Files/images/фото5.jpg

18 січня учні 7-10 класів приймали участь у Святі вареників. Класи- команди-« Вареники», «Капітошки», «Пельмені» проявили себе в різноманітних конкурсах:змагалися в знаннях народної кухні,пісенному, гумористичному. Виграла команда «Капітошки»( 7 клас). Потім- частування.

/Files/images/фото6.jpg/Files/images/фото7.jpg

19 січня проходила гра- вікторина для учнів 9 та 11 класів « З історії державотворення України». Завдання були різнопланові- народознавчі, географічні, літературні,асоціативні, «Дива України», на знання історичних постатей, складання пазлів- народних символів на карту. Найкращі знання показали Підгірна А. та Полєжай А. ( 11 кл.)

23 січня були підведені підсумки тижня, нагороджено переможців. Кращі буклети –у Скрипник А. та Полєжай Ю. (7 клас), малюнки- Гошівської Д.(10 кл.), Рєбдєва В.(7 кл). Повідомлення про рідний край підготувала М. Хомецька (5 кл.), презентацію « 7 чудес світу»- Притула А., «Архітектурні памятки Києва» та «Чернігів- менший брат Києва»- Школа А.( 6 клас»)

/Files/images/фото8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi