• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжнародний день пам'яті Чорнобильської катастрофи в Захарівському НВК КЗ "Глинське НВО"

Міжнародний день пам'яті Чорнобильської катастрофи в Захарівському НВК КЗ "Глинське НВО"

2018-04-26

«Чорнобиль — тільки лиш маленька віха

Загрозливої для людей біди,

Він є відлунням ядерного віку,

Й, можливо, в нім майбутнього сліди»…

У Захарівському НВК КЗ «Глинське НВО» відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня пам'яті Чорнобильської катастрофи.

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

У 2018 році годинник життя відраховує 32 роки Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.

В нашому закладі були проведені такі заходи : тематична загальношкільна лінійка «Мій біль - Чорнобиль». Хвилина пам’яті героям Чорнобиля. тематична виставка в бібліотеці «А думалось, що атом той слухняний»; виставка стіннівок, малюнків “Чорнобиль – біль України”; демонстрація кінофільмів «Мужність і біль Чорнобиля», «Чорнобиль. Без права на забуття…»; відкриті уроки-пам’яті «Голосить дзвін стривожено у квітні, засмучує весняні дні привітні»; мітинг – реквієм «Чорнобиль не має минулого часу»; відвідування виставка експозицій з архівних фотографій «Героїзм та мужність ліквідаторів ЧАЕС».

Нехай ніколи не замовкають дзвони людської пам’яті, що не даватимуть забути про цю трагедію.

/Files/images/вист..jpg/Files/images/аня.jpg/Files/images/В.О..jpg/Files/images/даша.jpg/Files/images/дошка.jpg/Files/images/юля.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi