• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Протягом листопада 2014 року в нашій школі було проведено ряд заходів

Протягом листопада 2014 року в нашій школі було проведено ряд заходів

2014-11-14

Традиційне свято Золотої осені для учнів 1-7 класів. Всі учні підготували осінню композицію та захист до неї.Особливо вабили око композиції учнів 1 класу - " В осінньому лісі" та 6 класу - " Українське село" . Учнівські витвори мистецтва не залишилися поза увагую жюрі - кожна композиція була відзначена грамотами.

Для учнів 8-11 класів - свято " Король осені -2014".Учасниками свята були хлопці. Конкурс пройшов цікаво, змістовно та весело. Конкурсанти приймали участь в різних випробуваннях.Титул "Король осені - 2014 " виборов учень 10 класу - Степаненко Сергій. Всі інші учасники стали лауреатами конкурсу та були відмічені грамотами в різних номінаціях.

з 17 - по 21 листопада проходив тиждень скорботи та памяті з нагоди 81-річниці голодомору в Україні. В класних колективах проведено уроки памяті, бесіди, лекції про історичні події Голодомору 1932-33 років в Україні. Організовано перегляд відеоматеріалів. У фойє школи було оформлено тематичну композицію з поминальною свічкою, житніми колосками та українським рушником.На знак вшанування памяті невинних жертв голодомору учні, вчителі. батьки прийняли участь в акції " Запали свічку памяті".

21 листопада в школі проходили заходи до Дня Гідності та Свободи. За ініціативою учнівського самоврядування проведено тематичну лінійку " Хто за свободу вийшов проти смерті, тому не має смерті на землі".На лінійці звучали вірші присвячені героям АТО, оформлено виставку художньо-публіцистичної і науково-популярної літератури щодо історії становлення державності України та висвітлення діяльності державних діячів України.У фойє школи були розміщені фотоматеріали земляків - учасника бойових дій на Сході країни.

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi