"Ми любимо Вас, дорогі вчителі!"

2016-09-29

День вчителя традиційно шанується в Світловодському районі. Кожна школа шанує його по-своєму. Але, майже єдиним для всіх в цей винятковий день стає учнівське самоврядування. Це довгоочікуваний момент, коли учні старших класів проводять уроки в класах молодших та виконують роль адміністрації. Школярі, зазвичай, полюбляють такі уроки, тому що, як вони кажуть - весело і легко.

Відпочити, насолодитися квітами, подарунками, концертною програмою, доброю поведінкою - все це законно і можливо в цей урочистий день для учителів!

Захарівський НВК розпочав свій святковий день зустріччю вчителів квітами та символічними метеликами. Шкільним парламентом для вчителів був організований цікавий та веселий квест. Всі педагоги мали змогу побути в ролі учнів – дослідників та із завзяттям виконували поставлені завдання.

У нашій школі День вчителя пройшов грандіозно. Концерт,що приготували учні 1-11 класів, надзвичайно сподобався нашим викладачам. Номери були яскраві, дотепні, гарно виконані. Все було продумано до деталей. А поздоровлення вчителів теплими словами були дуже милими,сповненим поваги до любих викладачів Стінгазет була неймовірна кількість. Яких тільки малюнків не було! І просто гарно написані привітання, і цілі картини з шкільного життя. А скільки усмішок було того дня! Усі були в прекрасному настрої, і навіть поганих оцінок було набагато менше. Отож, День Вчителя у Захарівському НВК пройшов просто чудово!

/Files/images/вчителі.jpg/Files/images/1 клас.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi