"Ангели Майдану"

2019-02-20

/Files/photogallery/IMG_20190220_134631.jpg 20 лютого 2019 р. в Захарівському НВК КЗ «Глинське НВО» відбулись заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
В цей день представники учнівського самоврядування з педагогом-організатором підготували та провели загальношкільну тематичну лінійку-реквієм «У їхніх серцях жила Україна». «Їх назвали «Небесною Сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там, на небі, вони усміхнуться разом з нами. Слава Україні — Слава Героям Майдану», — ці слова лейтмотивом прозвучали на заході. Поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.
Бібліотекар Вишнивенко В.О. підготувала тематичну інсталяцію «Небесна Сотня в вирій полетіла».
Представники учнівського самоврядування організували акцію «Ангели пам’яті». Вони виготовили паперових янголів, які є символом пам’яті за загиблими Героями Небесної Сотні, символом чистоти. Ангели пам’яті сьогодні «злетіли» не лише у Києві, а й у нашому Захарівському НВК.
Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi